05.12.08

Problem, bez problema...

Objavljeno na Generalna | 19:22

 

    Stalno govorimo o tome da srecu cine male stvari. Da je za srecu potrebno sasvim malo... osmeh, lepa rec, ponekad neka pesma ili dobar tekst. I ja se sa tim slazem. Apsolutno. 

Sa nesrecom je kazu malo drugacije, nesrecu pokrecu velike lose stvari. Ja ih necu nabrajati, ali se i sa tim slazem.

Medjutim, i nesrecu, ili bar lose raspolozenje mogu pokrenuti i jako male i naizgled nebitne stvari. 

  Juce je , recimo, u mom gradu posle suncanog i prelepog jutra pala neverovatno jaka kisa, pracena grmljavinom od koje sam se ranije sakrivala ispod stola obavezno.  E, bas od jedne takve kise, moj strah je prestao zauvek... I ja volim takvu kisu. I uvek sam jako srecna kad tako pada iz meni licnih razloga. Juce mi je bila dodatno lepa i draga zato sto se posle kise pojavila neverovatno jasna duga iznad moje kuce. Mozete misliti koliko je to meni znacilo?  I ja sva srecna,  krenem da Vam pisem, da Vam se pohvalim kako je eto jedna kisa i jedna duga napisala osmeh, veeeeliki na mom licu. I onda.... Pokusam milion puta da postavim pesmu u skladu sa postom, i nece i nece!  isto toliko puta do sada sam uspevala, ali juce i danas nikako. Jednostavno zajedno sa pesmom ide i sve ono sto pise oko pesme, znate kako je to na You tube. Ispod pesme komentari, sa strane gomila predloga, reklama i svasta nesto. Nikako da se kopira samo klip. E ljudi moji, iz koze izlazim, a ne znam u cemu je problem. Na kraju sam odlucila da pisem bez pesme, ali sam jako nervozna sto ne mogu ono sto sam htela. 

Eto, kako sitnica, zaista nevazna moze da mi upropasti lep, zaista lep trenutak.

Za utehu sebi,  poklanjam vam slicicu ove duge, za koju sam na netu procitala da se zove "Vatrena duga", da se jako retko javlja i da je ovo jedna od najlepse uslikanih ikada. 

Pa eto, Dragi prijatelji, uzivajte u slicici kad vec pesme nema...:)