24.03.09

Sasvim obicno putovanje....

Objavljeno na Generalna | 12:14

 

      Danas je vec utorak, a ja nikako da napisem nesto. Opet hocu mnogo toga da kazem, ali ne umem. Ne da mi se. Osecam se cudno... jako cudno. Plasila sam se proleca i lepog vremena. Prolece kao da zna, nikako da stigne normalno. Doslo je sa snegom, kisom, hladnocom. Ipak, uinat kisi, snegu i losem raspolozenju ja sam u petak otisla na jedno obicno putovanje. Za promenu, od svih dosadasnjih carobnih, praznicnih i zamisljenih. Ovo je bilo stvarno. 

     Bila sam kod sestre, setala, malo kupovala, pokisla, smrzla se, ali sam se i lepo provela. Promenila sam mesto boravka na dva dana. Nista spektakularno, ali vredelo je. Malo sam se odmorila od svega. I ispricala sa dragim ljudima, podelila tugu, probleme, isplakala se, smejala puno i sada sam opet ovde.

     Problemi su i dalje tu, ali i sunce. Konacno je jutros izaslo, i kao da mi govori..."Bice sve u redu". Nadam se da hoce.

     Sa putovanja sam donela nesto nove garderobe, dosta pozitivne energije i pricu kako sam se lepo provela na kafici sa meni jako dragom prijateljicom. Ona sada, nadam se, uziva u prirodi, ja je puno pozdravljam i iscekujem sledecu kaficu i puno toplog razgovora. Onog iskrenog i prijateljskog.

     Sestra mi vec jako nedostaje, ali se nadam da ce uskoro ona doci kod mene pa cemo nastaviti gde smo stale.

      Eto, dragi moji blogeri, sasvim obicno putovanje, sasvim obicna dva dana i neobicna promena u mom raspolozenju. Zaista malo treba da covek podigne glavu. Topla rec, iskrena prica i pravi prijatelji. I sve izgleda lakse.

 

P.s. Ovom prilikom zelim da pozdravim jos nekoliko blogerki, koje na zalost ne poznajem, ali mi njihove reci jako znace. Nadam se da cu i sa njima nekada popiti kaficu.